dilluns, 9 de gener del 2012

ANIMACIÓ AMB SO


Ja tornem a estar aquí. Després d’unes merescudes vacances de Nadal, tornem a la rutina. Avui, primera classe de l’any, la mestra ens ha anunciat la propera tasca a realitzar. Aquesta consisteix en posar so a una animació.  Ens ho ha intentat explicar mitjançant un exemple, però sincerament no m’ha quedat gaire clar, i per les cares dels meus companys veia que ells tenien dubtes a l’igual que jo. 

El fet de no entendre el que m’expliquen m‘inquieta, i m’inquieta bastant. Tenia la sensació que em parlaven en un altre idioma, idioma que no dominava, per tant em sentia perduda en un mar de dubtes que s’anaven amuntonant dins el meu cap. Després m’he tranquil·litzat, i he intentat desdramatitzar la situació. Tot i així, al sortir de classe seguia tenint els mateixos dubtes.

Un cop a casa, he intentat anar per feina i he vist que la mestra havia penjat un tutorial on s’explicava pas per pas com afegir so a una animació. Podíem escollir qualsevol, encara que ella ens recomanava utilitzar l’animació feta en classes anteriors, per tant vaig escollir la que vaig crear amb el Flash MX fa uns dies.  

Seguint els passos, he pogut comprovar que la tasca no era gaire complicada. He d’aprendre a veure les coses amb calma i no atabalar-me a la més mínima.  Més tard o més d’hora però al final les coses acaben sortint!! Aquest consell –fàcil de dir, però difícil d’aplicar- l’he de tenir sempre present ara i en un futur com a mestra, ja que quan t’atabales i et neguiteges costa veure les coses clares,  però un cop et centres i et calmes, acaben sortint.